HOROSKOP ZA PERIOD OD 15. DO 21. APRILA


Počinje još jedna nedelјa koja ne može da nas obraduje pozitivnim promenama u astrološkom smislu. Došlo je vreme da saznate kakav će biti ovaj period i kako zaobići teškoće i probleme u životu.

Ove nedelјe, astrolozi toplo preporučuju da  informaciono polјe bude čisto. Pokušajte da izbrišete nepotrebne informacije sa računara, telefona i uopšte da ne upijate informacije koje vam nisu potrebne – iz usta lјudi, iz vesti itd. Mislite pozitivno kako retrogradni Merkur ne bi imao moć nad vama.

Ovan

Dobar san ove nedelјe biće Ovnov najbolјi poklon sebi. Astrolozi preporučuju da se pridržavate dnevne rutine, da provodite više vremena na svežem vazduhu i da ne sedite mirno i da se ne bavite pretragom duše. Visoka fizička aktivnost će takođe biti veoma neprikladna. Što se tiče odnosa sa lјudima, oni mogu postati veoma napeti. Svima koji su u vezi savetuje se da se čuvaju svađa i skandala. Sukobi sa najbližima biće veoma destruktivni.

Bik

Stručnjaci snažno savetuju Bikove da ulože sve svoje napore u iskorenjivanje lјubomore, straha i sumnji u sebi. Bolјe je da razgovarate sa volјenom osobom ako vas nešto muči. Ne budite impulsivni sada. Što se tiče posla i finansijske sfere, astrolozi preporučuju da počnete da se oslobađate dugova bilo koje vrste i obima. Bik takođe može izgubiti sreću zbog pohlepe.

Blizanci

Najopasniji dan u nedelјi za Blizance biće ponedelјak. Ljudi ovog znaka treba da se fokusiraju na posao. Važni događaji će se dešavati skoro svaki dan, tako da ćete morati da se prilagodite optimističnom raspoloženju. Ne treba svu energiju bacati na rešavanje problema – bolјe je ostaviti malo vremena za opuštanje i komunikaciju sa volјenima. Kreativna energija Blizanaca će naglo pasti, pa je u poslu bolјe osloniti se na logiku i iskustvo.

Rak

Rakovi moraju ponovo da veruju u sebe i da nauče da provode manje vremena na beskorisnim i nevažnim poslovima. Ovo će biti veoma neprikladno vreme za naporan intelektualni ili fizički rad, lјubavne veze ili putovanja. Bolјe je fokusirati se na ono što je prijatno i ne zahteva puno vremena. Astrolozi savetuju da se ne plašite poteškoća, jer su one privremene.

Lav

Lavovima je sada bolјe da se pobrinu za lične stvari, kao i za projekte za koje je vreme pogodno. Takođe je veoma važno u ovako nepovolјnom periodu održavati harmoniju u kući, jer će u sopstvenim zidovima čekati mir i pozitiva. Odmor će biti mnogo efikasniji kod kuće, tako da ne morate da idete negde daleko. Od 15. do 21. aprila Lavovi bi trebalo češće da posluju sa svojim najmilijima.

Devica

Device sada treba da budu što pažlјivije prema svom zdravlјu. Postoji rizik da se razbolite i prehladite. Posao može da sačeka, ali telo neće oprostiti Devicama za nemarno postupanje. Dolaze promene, koje trebate osetiti i predvideti. Nema potrebe da sedite mirno – važno je da se razvijate duhovno, mentalno, fizički. Proleće je u punom jeku, pa će Devica, uprkos slabosti Venere, imati malo sreće u lјubavnoj sferi.

Vaga

Astrolozi savetuju Vagama da svima oko sebe pokažu svoju inteligenciju, harizmu i smisao za humor. Ovo će vam pomoći da ugodite suprotnom polu. Oni koji su slobodni i vole flert treba da budu umereni. Merkur će zahtevati aktivne, ali oprezne akcije usmerene na rešavanje poslovnih pitanja. Venera u Ovnu može izazvati neodlučnost i sumnje, što će negativno uticati na poslovanje.

Škorpija

Ove nedelјe, Škorpije treba da slede plan koji su ranije napravili. Retro Merkur neće pružiti priliku za brzo rešavanje finansijskih stvari i problema, a slaba pozicija Venere može dovesti do naglih i nepredvidivih promena raspoloženja.
Da bi izbegli nevolјe ove nedelјe, Škorpije će morati da budu blizu volјenih osoba. Možete se opustiti sa svojom drugom polovinom i ići na sastanke.

Strelac

Nažalost, ove nedelјe nećete morati da čekate smirenje, jer će život biti poput tobogana. Biće velikih uspona i dubokih padova, ali Strelcima ne treba previše da brinu o tome jer će se sve vratiti u normalu i oni će ostati strplјivi i promišlјeni. Sada ne bi trebalo da idete na spontana putovanja. Crno-bele pruge će se smenjivati, tako da ne treba da se lјutite ili budete tužni iz svakog malog razloga.

Jarac

Jarčevima se svakako ne preporučuje da rizikuju. Sada ne bi trebalo da testirate svoju sreću igrajući se sa sudbinom. Ovo posebno važi za 19. april – najopasniji dan u nedelјi, kada će negativna Venera biti u konjunkciji sa retro Merkurom. Sada nije najbolјe vreme za promenu sredine, aktivan rad ili promenu profesije, za učenje i sticanje znanja. Bolјe je odmarati se što je više moguće, ako je moguće.

Vodolija

Astrolozi kategorički ne preporučuju Vodolijama da se bave intenzivnim sportom i napuštaju svoju rodnu zemlјu. S druge strane, ovi lјudi bi imali koristi od boravka na otvorenom. Morate hodati češće. Ljubitelјi Vodolije doživeće talase tuge. Samci ovog znaka moći će da pronađu svoju srodnu dušu uz odgovarajući nivo pažnje. Ovo je sjajno vreme za duhovni razvoj.

Ribe

Romantika će sada pomoći Ribama da izbegnu neuspehe i da se razvesele. Bolјe je da za sada ne govorite svojim volјenima i značajnim osobama o svojim problemima. Važno je moralno podržati rođake i prijatelјe u njihovim nastojanjima, a takođe ih ne osuđivati za greške. Ribe takođe ne treba da se vode svojim neposrednim želјama, kako ne bi pogrešile.

Ponekad nemamo sreće u životu ne zbog planeta i zvezda, već zbog prizemnijih energetskih razloga. Ne treba kriviti zvezde za sve ako u životu postoji loš niz, jer uprkos njihovom negativnom uticaju u ovom trenutku, i dalјe možete ostati uspešni, što vam iskreno želimo.

Leave a comment