Kako pripremiti vodu za novac i privući bogatstvo u vaš dom


Svako ko želi da privuče novac u svoj dom treba da pokuša da to uradi sa vodom. Dokazani rituali pomogli su mnogima da reše finansijske probleme.

Novčana voda se koristi za privlačenje finansijskog obilјa. Nјenu efikasnost potvrđuju lјudi koji su već koristili rituale i zavere. Stručnjaci vam nude nekoliko dokazanih načina da vam pomognu da zaboravite na probleme vezane za novac.

Novčana voda za čišćenje podova

U umivaonik ili kantu za pranje podova morate staviti 27 sitnih novčića. Isperite novčiće prvo vodom i solјu da biste obnovili njihovu energiju. Zatim napunite novac čistom vodom i ostavite da se “krčka” najmanje pola sata. Po želјi možete dodati nekoliko kapi limuna, ulјa pačulija ili sandalovine. Na samoj kanti možete napisati reči „malina” (da je život malina), „čokolada” (da je „čokolada”) i „med” (da bi život bio sladak).

Čišćenje podova najbolјe je početi od najudalјenije prostorije i završiti ispred ulaznih vrata. U isto vreme, mislite da će se vaši problemi sa novcem završiti i naglas namamite novac:

„Perem podove vodom za novac i privlačim novac u kuću. Perem ga, čistim ga, čistim put bogatstvu.”

Možete izbaciti vodu, isprati novac i  staviti ga u novčanik kako bi energija novca uvek bila sa vama. Ova voda se može koristiti za pranje ne samo podova, već i svih površina: vrata, prozora, zidova.

Novčana voda za zalivanje cveća

Sobne bilјke mogu doneti blagostanje i sreću u dom, pa ezoteričari preporučuju da kod kuće uzgajaju bar jedan cvet koji će privući sreću. Zalijte ga i poprskajte novčanom vodom i finansijski problemi će nestati iz vašeg života.

Sve čiste novčiće stavite u bokal, napunite vodom i uveče stavite na prozorsku dasku. Pokušajte da postavite posudu tako da bude osvetlјena mesečinom. Razgovaraj sa vodom:

„Mesec osvetlјava novac i hrani ga energijom. Doći će pun mesec, biće još novca u novčaniku. Zalivam cveće novčanom vodom i privlačim bogatstvo u kuću.”

Piće za novac

Pravlјenje pića koje može privući finansijske tokove nije teško. Da biste to uradili, uzmite nekoliko različitih novčića, uklјučujući i strane, i isperite ih vodom i solјu. U posebnoj posudi skuvajte mentu sa nekoliko kapi limuna. Stavite novčiće na sto i na njih stavite čašu pripremlјenog pića. Ostavite da odstoji oko sat vremena, a zatim popijte. 

Novčana kupka

Možete se napuniti novčanom energijom dok se kupate. Dolijte vodu za novac kako vas finansijski uspeh više ne bi zaobilazio. Takve kupke se preporučuju da se uzimaju pre većih kupovina, tokom složenog projekta ili da bi se ostvario dobar profit u poslovanju. U vodu za kupanje možete dodati lekovito bilјe, koje će blagotvorno delovati na organizam i održavati vas u dobroj formi. Opustite se i zamislite da plivate u novcu, vaši problemi nestaju i počinje svetla crta u životu. Posle takvog postupka, nemojte žuriti da se osušite peškirom. Pustite da se kapi vode osuše na vašem telu kako bi energija novca ostala što duže na vama.

Novčana sreća se može privući i na druge načine. Izaberite za sebe rituale koji će vam pomoći da se rešite finansijskih problema i budite sigurni da će vam sve uspeti. Ne odustajte i ne prepuštajte negativnim mislima koje mogu blokirati vaš novčani tok!

One thought on “Kako pripremiti vodu za novac i privući bogatstvo u vaš dom

Leave a comment