HOROSKOP ZA PERIOD OD 29. APRILA DO 5. MAJA


Počinje još jedna nedelјa, koja će biti veoma neobična. Spoj aprila i maja će se pokazati kao vreme sa puno događaja za većinu nas. Astrolozi su rekli kako se pravilno ponašati za svaki od znakova kako ne bi doživeli poraz u lјubavi i poslu.

Ove nedelјe Merkur će biti jak i kreativan, što nam savršeno pomaže u protoku informacija, poslu i putovanjima. Pozitivan uticaj na nas će imati i Venera u Biku, zahvalјujući kojoj će svi koji žele da pobolјšaju svoje zdravlјe to moći sa najvećom efikasnošću. Glavni nedostaci su destruktivni Mars u Biku i retrogradni Pluton. Ove dve planete će nam staviti žbicu u točkove, ali uz odgovarajući nivo opreza u ophođenju sa lјudima i na poslu, rizici se mogu svesti na minimum.

Ovan

Ovan može biti u stanju da predvidi svoju blisku budućnost, oseti približavanje nečega veoma dobrog ili, obrnuto, opasnog. Šesto čulo neće prevariti lјude ovog znaka, ali ne treba se previše često oslanjati na njega. Astrolozi i stručnjaci ne savetuju da se poslovi i lјubavni odnosi puste svojim tokom. Došlo je vreme da preuzmete odgovornost u svoje ruke.

Bik

Sada je energija zvezda veoma povolјna za Bika i maksimalno je pozitivna prema vama. Moguće je da će zvezde poželeti da nauče lјude ovog znaka nekoj važnoj životnoj lekciji. Ovo nije sigurno, ali postoji mogućnost nepredviđenih problema koji će se na kraju pretvoriti u nešto veoma prijatno. Petak i subota biće najbolјi dani za rad.

Blizanci

Blizanci će verovatno morati više da rade ove nedelјe, ali predstavnici ovog znaka ne treba da se plaše ovoga, jer će energije biti na pretek zahvalјujući Veneri i Merkuru. Blizancima ne preti prezaposlenost, ali je bolјe da se pobrinu za najvažnije zadatke kako bi ih što pre završili. Ovo je dobro vreme za dugoročno planiranje, upoznavanje novih lјudi, zabavlјanje i flert.

Rak

Za Rakove će naredni period od 29. aprila do 5. maja pokazati ko je ko. Pravi prijatelјi će pokazati svoju suštinu, kao i pravi izdajnici i protivnici. Možda ćete morati da iskoristite sve svoje unutrašnje i spolјne resurse kako ne biste izgubili priliku da pobolјšate svoj život, ali ovo će biti veoma produktivni dani. Planete su privremeno u dobroj poziciji za Rakove, tako da morate to iskoristiti.

Lav

U lјubavi, Lavovi će moći da napreduju mnogo dalјe nego u poslu: na primer, predstavnici ovog znaka će moći da shvate da li je ova ili ona osoba pogodna za njih. Nema potrebe da čekate „vreme uz more“ – bolјe je uzeti situaciju u svoje ruke, jer sada samo tako možete postati srećniji. Za sve koji su već u vezi važno je da što više slobodnog vremena provode sa svojom drugom polovinom.

Devica

Na poslu, kod kuće i u komunikaciji sa prijatelјima, Device će morati da vode računa o mišlјenju drugih lјudi, i u svemu. Sada vredi slušati mudrije, pametnije i iskusnije lјude. Takođe je veoma važno da pobolјšate svoje zdravlјe, jer će vam Venera pružiti priliku da ojačate fizički i psihički. Ovo će biti nedelјa bitaka, ratova, ali ne sa spolјnim svetom, već sa vama samima. Lenjost može mnogo koštati Device.

Vaga

Astrolozi preporučuju Vagama da posvete više vremena svojim najmilijima. Sve će biti u redu. Možete flertovati, baš kao što možete započeti novu vezu. Osoba sa kojom je Vaga sada u novoj vezi otkriće se i pokazati sve svoje važne strane svoje duše i karaktera. Nema potrebe da brinete o malim stvarima i da budete nervozni. Sada je potrebno raditi, učiti, izlaziti među lјude i ne sedeti mirno.

Škorpija

Škorpije će ove nedelјe morati da izađu iz svoje zone komfora. Činjenica je da će skoro svi dani u nedelјi za njih postati neverovatno produktivni. Ovo će biti jedna od najbolјih nedelјa u poslednjih nekoliko meseci. Postoji prilika da uradite sve što vam srce želi. Bolјe je ne žuriti, jer se sve može uraditi bez problema. Glavna stvar je da se ne plašite usamlјenosti, više komunicirate sa volјenima i oprostite im sve greške.

Strelac

Strelci treba da pokušaju da završe sve svoje najvažnije zadatke ove nedelјe, jer će se produktivnost ovih lјudi višestruko povećati. U lјubavnim i finansijskim poslovima, Strelac će doživeti ogroman uspeh, ali samo uz ispravnu raspodelu prioriteta. Ove nedelјe možete bezbedno da trošite novac na pobolјšanje vašeg doma. Ljubomora i pohlepa su dva najopasnija osećanja u periodu od 29. aprila do 5. maja.

Jarac

Za Jarce, uprkos povolјnom položaju planeta, važno je da budu oprezni u svemu što se direktno ili indirektno tiče njihovog zdravlјa. Sada ne bi trebalo da zloupotreblјavate loše navike i da se previše umarate na poslu. Potraga za novim poslom trebalo bi da bude uspešna. Ako je neko ranije širio tračeve o Jarcima, sudbina će ove lјude kazniti.

Vodolija

Vodolije, kao odgovor na negativne emocije drugih lјudi, treba da pokažu ili lјubaznost ili ravnodušnost, ali ne i uzvratni bes. Sve u svemu, nedelјa će biti veoma uspešna, izuzetno prijatna i ispunjena prijatnim trenucima. Ako nešto ne možete da uradite, sada nije najbolјe vreme da odustanete, jer je uspeh bliži nego ikad. Planete su na strani Vodolije.

Ribe

Od 29. aprila do 5. maja Ribe će moći da se pokažu u svoj svojoj slavi svetu oko sebe. Ljudi će biti ludi za predstavnicima ovog znaka i njihovim samopouzdanjem. Ribe će postati privlačnije i harizmatičnije. U sporovima će Ribe najverovatnije i pobeđivati češće nego inače, tako da ne možete ignorisati napade svojih neprijatelјa. Vredi posvetiti više vremena radeći ono što najbolјe radite i što vam donosi zadovolјstvo.

Kada donosite važne odluke, nemojte se plašiti da koristite svoju intuiciju. Merkur će vam pomoći u tome. Pa, želimo vam puno sreće i uspeha u svim vašim poslovima i poduhvatima. Neka novi mesec počne sa prijatnim emocijama.

Leave a comment