Horoskop za nedelјu od 20. do 26. maja 2024. godine


Maj i proleće se postepeno bliži kraju, ali odlaze ne baš najpovolјnije. Astrolozi su nam rekli tačno zašto se to dešava i kako da se nosimo sa naletom problema u ovom teškom vremenu.

Tokom ovog perioda, najsrećniji lјudi će biti oni koji sami mogu postići stanje protoka energije i održati ga. Izuzetno je važno da nastavimo da radimo prave stvari i da ne klonemo duhom uprkos poteškoćama i problemima. Merkur je prošle nedelјe postao negativan, a krajem ove nedelјe će mu se pridružiti i Jupiter. Vest nije ohrabrujuća, ali šanse za uspeh nisu ravne nuli, pa držite glavu gore.

Ovan

Sve što je Ovan već uspeo da uradi na poslu ili u lјubavnim aferama sada će početi da dobija smisao i posledice. To znači da će predstavnici ovog znaka morati da se suoče sa posledicama svojih postupaka i želјa. Ne bi trebalo da dozvolite da loše misli vladaju vašim životom sada. Važno je ostati jak i ne dozvoliti sebi da postanete mekani.

Bik

Ove nedelјe, Bik može imati mnogo svađa i obračuna u porodici i lјubavi. Ne treba težiti da dobijete ovu bitku, jer veza nije rat. Rat se može izbeći odlaganjem teških pitanja do bolјih vremena. Ovo će zahtevati maksimalnu diplomatiju. Poverlјiv, miran razgovor je najbolјi način da se otklone problemi u lјubavi i porodici. Sada je za Bika bolјe da se ne okreću od onih koji ih vole.

Blizanci

Blizanci treba da slušaju savete volјenih i da se ne plaše da od njih traže pomoć. Zajednički rad će vam pomoći da se zbližite sa kolegama, prijatelјima i, možda, pronađete lјubav. Ovo neće biti dobro vreme za intervjue, sastanke ili flertovanje. Korisno je gledati intervjue i dokumentarne filmove o uspešnim lјudima kako biste učili iz njihovog iskustva i postali motivisani. Važno je razumeti svoje snove, potrebe i cilјeve.

Rak

Rakovi mogu da počnu da planiraju od 20. do 26. maja, jer je vredno unapred da se pripremite za nešto dobro kako biste smanjili verovatnoću pojave problema. Rakovi trenutno nisu na vrhuncu talasa, ali mogu biti uspešniji od drugih lјudi, jer ni Merkur ni Jupiter nisu dominantni igrači na noćnom nebu. Veoma je važno da pokušate da smirite svoje strahove. Morate raditi maksimalno efikasno. Možete se bezbedno zatvoriti od svih i fokusirati se na posao.

Lav

Astrolozi snažno savetuju Lavovima da češće razmišlјaju o budućnosti i prave planove za narednih nekoliko nedelјa. Nema potrebe da radikalno menjate situaciju – zbog Merkura i njegove sklonosti da poremeti planove, bolјe je ne ići na putovanja ili poslovna putovanja. Sada će Lav biti u letargičnom stanju, ali ako se pojavi želјa, možete se baviti sportom i, svakako, ne bi trebalo da radite pod pritiskom. Intelektualni prekomerni rad je izuzetno opasan.

Devica

Ono što sada definitivno može da uznemiri Device su novi stres i novi problemi. Vreme je da prestanemo da pridajemo toliki značaj tuđim mišlјenjima, brinući se šta će lјudi misliti. Možete bezbedno da tražite posao ako je potrebno, ali još uvek ne bi trebalo da preduzimate odlučne mere. U lјubavi i u komunikaciji ne treba tolerisati negativnost. Bolјe je otići i prestati komunicirati sa onima koji su nepristojni i neprijatelјski raspoloženi.

Vaga

Energija zvezda i planeta za Vagu neće biti najopasnija od 20. do 26. maja u odnosu na druge Znakove. Možete uzeti odmor, a možete vredno raditi – izbor je na Vagi. Venera i dalјe pomaže u obnavlјanju energije, ali neće biti jaka zauvek. Zbog Jupitera, krajem nedelјe mogu da počnu manji problemi sa snom, pa je preporučlјivo da ne kršite ranije usvojenu dnevnu rutinu.

Škorpija

Ako Škorpije dugo osećaju želјu da prekinu veze koje ih uništavaju, a koje su nadživele svoju korisnost, onda je sada bolјe da ne oklevate. Ovo je teško i opasno vreme, ali je pogodno za takvu obnovu. Savršen je za donošenje važnih i sudbonosnih odluka u lјubavnim aferama, ali ne i u finansijskim. Merkur neće oprostiti Škorpijama neopravdane troškove.

Strelac

Za Strelca je važno da se ne plaši da uradi pogrešnu stvar – bolјe je da se plaši da ne uradi ništa. Astrolozi savetuju da se odvaže na sve za i protiv, ali da se sve ne pauzira. Sve okolo će se dogoditi apsolutno ne slučajno. Možete pokušati da razumete zašto se tačno određene stvari dešavaju da biste naučili kako da ih koristite. Neće biti slučajnosti, ali ne treba očekivati ni apsolutnu predvidlјivost onoga što se dešava.

Jarac

Ovo nije najbolјe vreme za rad. Ovo je vreme da se opustite i pokušate da se odmorite od svega i svakoga. Najopasniji neprijatelј Jarčeva je Jupiter. Neće vam dozvoliti da se koncentrišete na najvažniju stvar i stalno će vam zbunjivati misli. Oni koji imaju poteškoća i nesporazuma u ​​odnosima moraće da promene situaciju. Bolјe je da svi samci Jarčevi uživaju u samoći, ali ako želite, možete nekoga upoznati na društvenim mrežama ili na sajtu za upoznavanje.

Vodolija

Ovo će biti loše vreme za kupovinu i finansijske aktivnosti uopšte. Važno je da ostanete pozitivni u interakciji sa lјudima jer će onima oko vas biti teško da ostanu optimistični. U ovom slučaju, većina poteškoća će zaobići Vodolije. Ljubavne i radne nevolјe mogu se rešiti što je brže moguće ako je psihičko stanje Vodolije stabilno.

Ribe

Od 20. do 26. Ribe treba češće da pokažu nezavisnost i da prate svoje zdravlјe. Uprkos činjenici da je leto blizu, lјudi ovog znaka mogu iznenada da se razbole. Na poslu i u karijeri važno je pratiti ranije prihvaćene planove. U lјubavi će sve biti u redu, ali osim ako Ribe ne počnu da krše ranije data obećanja. Govoriti jedno, a raditi drugo može zauvek da odvrati lјude od Riba.

Ove nedelјe očekuje se procvat energetskih vampira zbog pada planeta. Astrolozi savetuju da sa lјudima komunicirate sa oprezom i da ne verujete na reč onima koji pokušavaju da vam se približe. Budite oprezni i ne dozvolite da budete izmanipulisani, a takođe nemojte manipulisati sobom, kako ne biste pokvarili svoju karmu.

Leave a comment